Arhivă evenimente
20
May.,2024

Dacă săptâmana aceasta ne dăm întâlnire la Peugeot🚘 , săptămâna următoare o vom începe cu un alt nivel de energie🤩, cu o degustare de vinuri alese de către partenerii noṣtri de la Domeniile Franco-Române DFR, sponsorii noştri în materie de 🍷🥂.

Les gourmandises 🫕🍖🧀 sunt asigurate de Fragment, restaurantul în care, de altfel, ne vom întâlni.

Vă invităm să vă înscrieți cât de curând, locurile fiind limitate: cfac@cfac.ro

*Eveniment dedicat membrilor C.Fac.

16
May.,2024

Continuăm reuniunile „travailler avec” cu o nouă ediție care este dedicată Eurial, concesionar Peugeot. Ne întâlnim în 16 mai, la sediul lor de pe Calea Turzii, nr. 251.

*Eveniment dedicat membrilor C.Fac.

25
Apr.,2024

Continuăm reuniunile „travailler avec” cu o nouă ediție care este dedicată OnOptic, OnOfta și Cluj Medical Center trei branduri care vizează sănătatea oculară.

În 25 aprilie, vom avea o nouă ocazie de a ne întâlni față în față pentru a ne bucura de o seară relaxantă presărată cu informații relevante despre mituri și realități privind, noile tendințe în domeniu și vom putea descoperi branduri franțuzești de lux.

În plus, organizatorii au pregătit și o tombolă cu premii consistente!

Pentru înscrieri* completați formularul de mai jos.

*Înscrierea este valabilă după ce primiți o confirmare pe email din partea C.Fac

18
Apr.,2024

Sunteți interesați de diferite oportunități de finanțare prin fonduri nerambursabile, dar și de alte soluții de dezvoltare a afacerii? Vă invităm să participați, în 18 aprilie, la un eveniment organizat de BRD Groupe Societe Generale, membru al comunității noastre.

Prezentarea va fi susținută de către experți ai băncii, dar și de alți invitați, parteneri BRD, și se adresează cu preponderență membrilor și antreprenorilor din domeniul agro&vet.

Întâlnirea se va încheia într-un mod convivial, cu mult îndrăgitele mărci ale USAMV Cluj-Napoca.🍷

Pentru înscrieri* completați formularul de mai jos.

*Înscrierea este valabilă după ce primiți o confirmare pe email din partea C.Fac

07
Mar.,2022

Clubul Francofon de Afaceri din Cluj împreună cu USAMV Cluj-Napoca, Agence Universitaire de la Francophonie (AUF), Universitatea Babeş-Bolyai și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca lansează un apel la proiecte în cadrul concursului Academia Innova.

Competiția se desfășoară sub patronajul Academiei Române din Cluj si în parteneriat cu companii si instituții clujene. Ea se adresează tuturor studenților interesați!

Trimiteți proiectele voastre prin email la adresa: cfac@cfac.ro până în 7 martie 2022 ora 16.

Prin participarea la acest concurs aveți oportunitatea de a vă remarca pe piața muncii și de a vă cunoaște viitorul angajator. Pentru fiecare secțiune în parte acordăm certificate de participare și premii (Premiul 1 în valoare de 1.500 de lei, premiul 2 în valoare de 1.000 de lei, premiul 3 în valoare de 700 de lei). Pe lângă premiile în bani, aveți oportunitatea de a obține un stagiu de practică în cadrul uneia dintre companiile partenere.

Pentru informații suplimentare: cfac@cfac.ro

11
Oct.,2021

Membrii Club Francophone d'Affaires de Cluj s-au reunit ieri cu ocazia simpozionului MediVetCapital, eveniment asteptat si foarte apreciat de invitatii externi, studenti, cadre universitare si medici veterinari colaboratori ai USAMV, carora BRD Groupe Societe Generale le-a prezentat o oferta personalizata de optimizare a resurselor financiare dedicata clinicilor veterinare si IMM-urilor din domeniul agricol. Cu același prilej, am marcat și aniversarea a 60 de ani de existență Agence Universitaire de la Francophonie -AUF si de investiție în francofonia universitară în slujba dezvoltării economice, o sincronizare perfectă cu celebrarea distincției "Ordre des Palmes Académiques" obținută recent la Vichy de dna Prof Univ. dr. Cristina Bianca Pocol, Responsable Bureau Francophonie din cadrul USAMV Cluj-Napoca. Evenimentul a fost deschis de dl Prof. Univ. dr. Cornel Catoi, Rector USAMV si Dl Pascal Fesneau, Consul onorific al Frantei la Cluj și s-a incheiat cu un moment de networking in cadrul caruia participantii au avut ocazia sa admire un esantion de lucrari realizate de artisti ai UAD - Universitatea de Arta si Design ce au reusit sa evidentieze si imortalizeze relatia om-animal. Mica surpriza de la final cu realizarea unor portrete / caricaturi la minut a facut deliciul "vizual" al acestei intalniri creative #3, inca un moment de marketing senzorial marca C.FAC.
Multumiri speciale partenerilor nostri BRD Groupe Societe Generale, USAMV Cluj-Napoca, Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca / UAD, AUF - Europe centrale et orientale si ... pe curand!

16
Jul.,2021

Festivitatea de premiere a vânătorii de comori a marcat finalul unei săptămâni pline de încărcătură emoțională și cultură franceză la Cluj.
Un grand merci cora Romania pentru coșurile cu bunătăți dăruite câștigătorilor 𝒄𝒉𝒂𝒔𝒔𝒆 𝒂𝒖 𝒕𝒓𝒆́𝒔𝒐𝒓!

14
Jul.,2021

Joyeux anniversaire La Maison du Savon de Marseille Romania și A la Tarte ! Votre créativité est une force!
Emoție, creativitate, culoare, rafinament... produsele voastre ne inspiră necontenit și ne duc cu gândul departe, la minunatele coline din Franța. La mulți ani și vă mulțumim că existați!