Gastronomie & Fiscalitate
|
private event
Monday, 28 September, 2020 17:30 - 21:00
Limba:
română

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj (USAMV) în parteneriat cu Clubul Francofon de Afaceri (C.FAC) inaugurează o serie de 5+1 evenimente senzoriale inedite care vor lua forma unor întâlniri tematice de interes pentru studenții, cadrele didactice și antreprenorii clujeni.
Primul eveniment, organizat în parteneriat cu Iuga & Asociații, Nutriwell, Deloitte și Cramele Cotnari, intitulat Gastronomie și Fiscalitate, va avea loc în data de 28 septembrie începând cu ora 17:30 la Centrul de Biodiversitate, din cadrul USAMV, Calea Manastur 3-5.
Subiectele principale abordate în cadrul acestui prim eveniment din anul academic 2020-2021 sunt următoarele:
- Legislație și fiscalitate alimentară
- Tradiții culinare
- Nutriție și gastronomie
În încheierea evenimentului, Chef Vincent Lointier (participant la emisiunea Chefi la cuțite / Antena 1 / Sezonul 8, 2020) va aborda instinctele participanților noștri și le va împărtăși unele mici secrete culinare în direct.