Gastronomie & Fiscalitate
28 September, 2020

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj (USAMV) în parteneriat cu Clubul Francofon de Afaceri (C.FAC) inaugurează o serie de 5+1 evenimente senzoriale inedite care vor lua forma unor întâlniri tematice de interes pentru studenții, cadrele didactice și antreprenorii clujeni.
Primul eveniment, organizat în parteneriat cu Iuga & Asociații, Nutriwell, Deloitte și Cramele Cotnari, intitulat Gastronomie și Fiscalitate, va avea loc în data de 28 septembrie începând cu ora 17:30 la Centrul de Biodiversitate, din cadrul USAMV, Calea Manastur 3-5.
Subiectele principale abordate în cadrul acestui prim eveniment din anul academic 2020-2021 sunt următoarele:
- Legislație și fiscalitate alimentară
- Tradiții culinare
- Nutriție și gastronomie
În încheierea evenimentului, Chef Vincent Lointier (participant la emisiunea Chefi la cuțite / Antena 1 / Sezonul 8, 2020) va aborda instinctele participanților noștri și le va împărtăși unele mici secrete culinare în direct.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj (USAMV) în parteneriat cu Clubul Francofon de Afaceri (C.FAC) inaugurează o serie de 5+1 evenimente senzoriale inedite care vor lua forma unor întâlniri tematice de interes pentru studenții, cadrele didactice și antreprenorii clujeni.
Primul eveniment, organizat în parteneriat cu Iuga & Asociații, Nutriwell, Deloitte și Cramele Cotnari, intitulat Gastronomie și Fiscalitate, va avea loc în data de 28 septembrie începând cu ora 17:30 la Centrul de Biodiversitate, din cadrul USAMV, Calea Manastur 3-5.
Subiectele principale abordate în cadrul acestui prim eveniment din anul academic 2020-2021 sunt următoarele:
- Legislație și fiscalitate alimentară
- Tradiții culinare
- Nutriție și gastronomie
În încheierea evenimentului, Chef Vincent Lointier (participant la emisiunea Chefi la cuțite / Antena 1 / Sezonul 8, 2020) va aborda instinctele participanților noștri și le va împărtăși unele mici secrete culinare în direct.