CITY CARD

 

CONCEPTUL City Card


City Card este un card de reduceri și gratuități oferite de partenerii City Card tuturor deținătorilor de card. Cardul este valabil în întreaga țară, indiferent de orașul de domiciliu.

Proiectul își propune să recomande cele mai frumoase locuri din România, să îndrume deținătorii de card și să îi încurajeze în a explora noi locuri, proiecte sau idei interesante. În plus, toate aceste recomandări sunt prezentate sub forma unor serii de reduceri și gratuități de care deținătorii de carduri pot beneficia. Lista de oferte poate fi consultată aici.

 

            AVANTAJELE City Card

·         posibilitatea de a personaliza cardurile pentru angajați, integrând sigla companiei în design-ul cardurilor. Acest serviciu este gratuit.

·         cardurile nu sunt nominale, deci angajații, la rândul lor, le pot oferi cuiva drag, împreună cu aplicația mobilă lansată în cadrul acestui proiect.

·         City Card, odată achiziționat, este valabil pe termen nedefinit.

·         posibilitatea de a accesa un site al proiectului. Site-ul îndeplinește rolul unui City Guide unde, pe lângă informații despre partenerii din orașele în care este dezvoltat proiectul, vor fi prezentate și informații utile despre obiectivele turistice. 

·         parteneri comerciali și obiective turistice din România - pentru că ideea de bază a proiectului a pornit din dorința de a descoperi cele mai frumoase locuri din jurul nostru, de a explora ce are un oraș de oferit, City Card extinde această idee și include în proiect, pe lângă lista de parteneri, și cele mai renumite și vizitate obiective turistice din țară, fiind oferind reduceri la prețurile de intrare.

 

PREȚURI*

1 - 5 carduri achiziționate

60 RON/ CARD

6-20 carduri achiziționate

55 RON/ CARD

21-50 carduri achiziționate

50 RON/ CARD

51-100 carduri achiziționate

45 RON/ CARD

100+ carduri achiziționate

40 RON/ CARD

* În vederea stabilirii unei oferte preferențiale, membrii C.FAC sunt rugați să ne contacteze la adresa de e-mail : contact@cfac.ro.

 

Pentru informații suplimentare despre conceptul City Card, vă invităm să accesați site-ul Cluj.com.

În cazul în care propunerea noastră v-a convins, vă rugăm să ne transmiteți numărul de carduri dorite și sigla companiei în format editabil la adresa de e-mail communication@cfac.ro.

 

Descoperă România mai avantajos, mai dinamic, mai interactiv alături de City Card!