Arhivă evenimente
07
Mar.,2022

Clubul Francofon de Afaceri din Cluj împreună cu USAMV Cluj-Napoca, Agence Universitaire de la Francophonie (AUF), Universitatea Babeş-Bolyai și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca lansează un apel la proiecte în cadrul concursului Academia Innova.

Competiția se desfășoară sub patronajul Academiei Române din Cluj si în parteneriat cu companii si instituții clujene. Ea se adresează tuturor studenților interesați!

Trimiteți proiectele voastre prin email la adresa: cfac@cfac.ro până în 7 martie 2022 ora 16.

Prin participarea la acest concurs aveți oportunitatea de a vă remarca pe piața muncii și de a vă cunoaște viitorul angajator. Pentru fiecare secțiune în parte acordăm certificate de participare și premii (Premiul 1 în valoare de 1.500 de lei, premiul 2 în valoare de 1.000 de lei, premiul 3 în valoare de 700 de lei). Pe lângă premiile în bani, aveți oportunitatea de a obține un stagiu de practică în cadrul uneia dintre companiile partenere.

Pentru informații suplimentare: cfac@cfac.ro

11
Oct.,2021

Membrii Club Francophone d'Affaires de Cluj s-au reunit ieri cu ocazia simpozionului MediVetCapital, eveniment asteptat si foarte apreciat de invitatii externi, studenti, cadre universitare si medici veterinari colaboratori ai USAMV, carora BRD Groupe Societe Generale le-a prezentat o oferta personalizata de optimizare a resurselor financiare dedicata clinicilor veterinare si IMM-urilor din domeniul agricol. Cu același prilej, am marcat și aniversarea a 60 de ani de existență Agence Universitaire de la Francophonie -AUF si de investiție în francofonia universitară în slujba dezvoltării economice, o sincronizare perfectă cu celebrarea distincției "Ordre des Palmes Académiques" obținută recent la Vichy de dna Prof Univ. dr. Cristina Bianca Pocol, Responsable Bureau Francophonie din cadrul USAMV Cluj-Napoca. Evenimentul a fost deschis de dl Prof. Univ. dr. Cornel Catoi, Rector USAMV si Dl Pascal Fesneau, Consul onorific al Frantei la Cluj și s-a incheiat cu un moment de networking in cadrul caruia participantii au avut ocazia sa admire un esantion de lucrari realizate de artisti ai UAD - Universitatea de Arta si Design ce au reusit sa evidentieze si imortalizeze relatia om-animal. Mica surpriza de la final cu realizarea unor portrete / caricaturi la minut a facut deliciul "vizual" al acestei intalniri creative #3, inca un moment de marketing senzorial marca C.FAC.
Multumiri speciale partenerilor nostri BRD Groupe Societe Generale, USAMV Cluj-Napoca, Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca / UAD, AUF - Europe centrale et orientale si ... pe curand!

16
Jul.,2021

Festivitatea de premiere a vânătorii de comori a marcat finalul unei săptămâni pline de încărcătură emoțională și cultură franceză la Cluj.
Un grand merci cora Romania pentru coșurile cu bunătăți dăruite câștigătorilor 𝒄𝒉𝒂𝒔𝒔𝒆 𝒂𝒖 𝒕𝒓𝒆́𝒔𝒐𝒓!

14
Jul.,2021

Joyeux anniversaire La Maison du Savon de Marseille Romania și A la Tarte ! Votre créativité est une force!
Emoție, creativitate, culoare, rafinament... produsele voastre ne inspiră necontenit și ne duc cu gândul departe, la minunatele coline din Franța. La mulți ani și vă mulțumim că existați!

13
Jul.,2021

Chef Vincent Lointier - Atelier de Cuisine și somelierul Laurent Pfeffer - Catleya Wines ne-au însoțit într-un periplu culinar de excepție marți 13 iulie. Un eveniment rafinat, cu surprize și bucate alese, organizat de asemenea în cadrul săptămânii Franței la Cluj 🇫🇷.

13
Jul.,2021

În 13 iulie ne-am întâlnit cu reprezentanți ai societății civile și cu câteva companii clujene pentru a sublinia importanța responsabilității noastre față de societatea în care trăim și muncim și față de mediul înconjurător. În cadrul întâlnirii s-au abordat subiecte diverse, de la risipa alimentară și economia verde, până la cum anume angajații companiilor pot fi implicați în activități de CSR.
Mulțumim USAMV Cluj-Napoca pentru găzduire, Casa de Vinuri Cotnari, A la Tarte și Yves Rocher Romania pentru bunătăți și tuturor participanților pentru implicare.

12
Jul.,2021

Vive la France et vive l'amitié franco-roumaine!
Saptamana Frantei la Cluj a debutat luni, 12 iulie, cu o receptie aniversara, un moment convivial care a marcat implinirea celor 30 de ani de activitate a Institutului francez din Cluj.
Des discours emouvants, de la joie, delicatesses, vins, glaces, mais aussi des brins d'art, de culture et de belle musique... les
activités de la semaine de la France à Cluj commencent !

08
Jun.,2021

O dezbatere cu studentii de la Universitatile din Cluj-Napoca asupra perspectivelor de cariera si avantajele invatarii limbii franceze. Va fi abordata tema cooperarii intre mediul universitar si mediul de afaceri romano-francez din regiunea nord-vest a tarii cu prezentarea proiectului sinergic CFAC-CRUs-AUF : Le français est ton atout in cadrul caruia doua din activitatile principale vor fi premiile Academia Innova si creearea unui club francofon de afaceri CFAC - junior.