Adeziune
adeziune ro
Alăturați-vă Clubului devenind membru C.FAC!

În vederea concretizării acestui demers, vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa:

Avantaje membru C.FAC

Clubul Francofon de Afaceri din Cluj (C.FAC) activează din anul 2011 cu scopul de a crea un mediu de afaceri dinamic și o rețea francofonă la Cluj. Urmărind o continuă evoluție, Clubul oferă posibilitatea oamenilor de afaceri interesați de a se alătura inițiativelor sale, prin intermediul cărora se urmărește influențarea mediului economic și mediul academic al orașului.

C.FAC are onoarea și, totodată, plăcerea de a vă invita să faceți parte din rețeaua sa și să contribuiți la dezvoltarea sa.

În calitate de membru, veți putea:
  • Participa la evenimentele Clubului și ale partenerilor (evenimente sociale, de informare, de prospectare, rețele de dezvoltare). Clubul organizează o întâlnire lunară, în ultima joi a fiecărei luni.
  • Beneficia de reduceri pentru diferite servicii, evenimente și spații publice
  • Prezenta firma, expertiza sau produsele, în cadrul întâlnirilor organizate. Promovarea produselor și serviciilor este cu atât mai simplă cu cât rețeaua economică din care faceți parte cunoaște profilul firmei dumneavoastră, recunoaște brandul și înțelege valoarea serviciilor oferite de firma dumneavoastră.
  • Beneficia de îndrumare în afaceri